SRČNA & LJUBEČA MAMA

 🥰 NOVO LJUBEČE SODELOVANJE 🥰

Z novim letom se moje sodelovanje v Spletnem članstvu Ljubeča mama, ki ga vodi Ana Bešter Bertoncelj, razširja in poglablja, juhu! Do sedaj sem eno leto pomagala mamicam v Spletnem članstu LJubeča mama pri težavah z dojenjem, od zdaj pa kot del strokovne ekipe pomagam mamam pri vseh izzivih starševanja. Moja pot me je očitno z namenom vodila preko dojenja in pomoči na tem področju, še na področje starševstva na splošno, zato sem vesela, da sem se že pred časom odločila za razširitev znanja in se vpisala na izobraževanje za diplomo iz družbenih ved in svetovanja, … da zdaj lahko rečem JA projektom, ki sežejo širše od dojenja! Naj bo 2021 za vse v znamenju odpiranJA!
Ob tej priliki bi vas rada povabila v Anino Spletno članstvo, s katerim pridobite številne pripomočke za rast v staršestvu in tudi za osebni razvoj. Kot pravi Ana:

“Tvoje sanje o Ljubeči družini SO MOGOČE! Odkrij, kako ravnati s čustvenimi izbruhi, trmo, jezo, agresijo, konflikti in spremeni kričanje v ljubeče odzivanje! Dobrodošla v spletnem članstvu Ljubeča Mama!” Prijaviš (ali pa prebereš več o članstvu) se lahko tu:

https://www.ljubecamama.si/predstavitev26757866