OBJEM SRCA – začasno ONLINE !! vse info so spodaj

NOVA SRČNA SKUPNOST ZA PODPORO DOJENJA IN MATERINSTVA

Brezplačna skupina za mamice z dojenčki in nosečke, ki se pripravljate na materinstvo … Srečujmo se v OBJEMU SRCA in spregovorimo o realnih plateh dojenja in začetkov materinstva! 
TRENUTNO SREČANJA POTEKAJO V OBLIKI FB SKUPNOSTI Dojenje in materinstvo – Objem srca: https://www.facebook.com/groups/DojenjeInMaterinstvo/

KDAJ: 25. februarja ob 10. uri (spodaj na koncu objave so datumi vseh naslednjih srečanj)

KJE: Šmartinska c. 134a / Zavod Cene Štupar (https://www.cene-stupar.si/sl/novice/novi_prostori).

Foto: Manca Č. Pavlin

Mamice z dojenčki in nosečke iz LJUBLJANE in okolice, pozor, pozor! Za vas se odpira povsem nova srečevalnica v živo, ki smo jo poimenovali OBJEM SRCA.

Skupaj z Zavodom Cene Štupar in Večgeneracijskim centrom LjubljanaN’š plac, smo združili moči in dobro energijo ter odprli vrata novi, sveži srčni skupnosti, OBJEM SRCA, ki bo postala naš skupen varen in podporen pristan, kjer boste dobile pomoč in podporo na VAŠI SRČNI POTI DOJENJA IN MATERINSTVA!

Delovanje skupine strokovno podpira Društvo svetovalcev za laktacijo in dojenje, za kar se iskreno in globoko zahvaljujem Cvetki Skale, predsednici DSLD za zaupanje. Hvala, Cvetka! Na prvem srečanju bo tako z nami ena najvidnejših IBCLC svetovalk za dojenje v Sloveniji, Renata Vettorazzi, članica DSLD in NOSD ter predavateljica na Zdravstveni fakulteti UNI LJ.

Skupinico bom vodila Aleksandra Brlan, mama treh otrok s pestrimi izkušnjami dojenja, ki so me vodile od obupovanja do prenehanja dojenja in na zadnje do pomoči mamicam pri dojenju. Sem članica Društva svetovalcev za laktacijo in dojenje, kjer sem tudi opravila izobraževanje iz dojenja in svetovanja.

“Prvih dveh otrok nisem dojila dolgo, ker si ob pojavu težav z dojenjem nisem znala pomagati, nisem poiskala pomoči, mislila sem, da moram vse rešiti sama … pa ni šlo. Dojenje v tretje pa je steklo z vsemi začetnimi izzivi, ker sem bila bolje opremljena z znanjem in pa predvsem, ker sem imela neskončno podporo partnerja in podpornih skupin za dojenje in materinstvo, ki sem jih izbirala skrbno z osredotočenostjo na to, da mi bodo v pomoč in podporo na moji poti starševanja.”

Potem sem začela pomagati drugim mamicam in se tudi formalno izobrazila iz dojenja in svetovanja. Svoje znanje sem poglobila z Izobraževanjem iz psihoterpaije otrok in mladostnikov pri SFU, študijem za Diplomo iz sociologije in svetovanja pri mednarodni fundaciji ARLT ter izobraževanjem iz Psihologije dojenja pri EIPMH.

S svojim novim znanjem iz socilogije in psihologije TE lahko podprem na TVOJI poti starševanja, draga srčna, da boš lahko SPET ZAUPALA VASE, v svojega otročka, v svojo intuicijo in v tisti mehki, topli in srčni notranji glas, ki se vzbudi v drobovju, ko postaneš mati, in ti govori, da delaš prav, ko se uglašuješ s svojim otročkom! Ko se rodi otrok, se rodi tudi mama in skupaj sta ENO BITJE še dolgo po porodu. Zato sta kot CELOTA, neločljiva in povezana! 🌺💛

Draga mamica,

✅Imaš morda težave z dojenjem?

✅Se še ne znjadeš dobro v svoji novi vlogi?

✅Rabiš podporo in možnost, da bi lahko izrazila svoje nove materinske izzive?

✅Bi rada izvedela več o dojenju in kako se uskladiti z otročkom, tudi če dojenje ne steče?

✅Bi rada pomagala drugim mamicam pri dojenju in izzivih materinstva?

Pridi v OBJEM SRCA, novo skupnost za podporo dojenja in začetke materinstva.

PRVO SREČANJE: 25. februarja 2020 ob 10. uri, potem pa se dobimo na 14 dni:

10. marec
24. marec
7. april
21. april
5. maj
19. maj
2. junij
16. junij
30. junij

Na našem prvem srečanju se nam bo pridružila ena najbolj cenjenih IBCLC svetovalk za dojenje, Renata Vettorazzi, članica DSLD in NOSD ter predavateljica na Zdravstveni fakulteti UNI LJ.

SREČEVANJA V OBJEMU SRCA POTEKAJO od 10. do 12. ure v VEČGENERACIJSKEM CENTRU Zavoda Cene ŠtuparŠMARTINSKA 134a, Ljubljana.