SRČNA + ABILI: Ženska cikličnost in spolnost po porodu

KDAJ: 2. december med 10. in 12. uro
KJE: LJ (lokacijo sporočim ob prijavi)
KAKO SE PRIJAVIM
piši mi na: aleksandra.brlan.srcna@gmail.com

Poporodno obdobje je zanimivo obdobje iz vidika menstruacije, cikličnosti in spolnosti, saj je porod velika sprememba, ki žensko spremeni v mamo, moškega v očeta, med njima pa se vzpostavi nova partnersko-starševska vez, ki ustvari nova čustva: do otročka, do partnerja in do sebe. Spremembe pa niso samo čustvene, ampak tudi fiziološke: odsotnost mentruacije med dojenjem, povečanje prsi, spremembe telesne teže, spremenjen odnos do spolnosti itd.

O ČEM BOMO GOVORILE?

🌺 V obdobju dojenja, ki lahko traja tudi nekaj let, si pari želijo še enega otroka, mentruacija pa se morda še ni vrnila. Kako je s tem?

🌺 Kakšne so naravne metode regulacije zanositev in spremljanja cikličnosti?

🌺 Cikel mentruacije in ovulacije med dojenjem

🌺 Vplivi hormonov po porodu in v času dojenja na cikličnost in na žensko počutje

Na vsa ta in tudi druga vaša vprašanja bomo odgovorile na našem srečanju skupine za mamice po porodu in nosečke, kamor smo povabili Alison Kogoj, specialistko za žensko naravno cikličnost in plodnost ter naravno načrtovanje družine.

PRIJAVE na srečanje so OBVEZNE, prijavite se na: aleksandra.brlan.srcna@gmail.com

Srečanje bo potekalo 2. decembra ob 10. uri v Ljubljani in je brezplačno, prijave pa so obvezne!

Želiš izvedeti več o naših srečanjih:
http://srcna.si/2019/10/03/srcna-skupina-za-podporo-materinstva-in-dojenja

SREČANJA ZA PODORO DOJENJA IN MATERINSTVA vodim Aleksandra Brlan – ukvarjam se s pomočjo mamam pri dojenju in s pripravami nosečnic na dojenje in materinstvo. S področja dojenja sem se izobraževala pri UNICEF in DSLD, trenutno pa razširajm svoja obzorja s študijem družbenih ved in svetovanja pri mednarodni fundaciji ARLT ter psihologije poporodnega obdobja pri inštitutu EIPMH. Poleg vseh teh strokovnih usmeritev, pa je moj nejvečji center moja družina. Sem mama 3 otrok in partnerka v družini, kjer se stalno kaj zanimivega dogaja. Izzivov in učenja torej ne manjka! Z veseljem delim svoja znanja z vami in z veseljem prisluhnem vašim zgodbam, zame ste VE NAVDIH ! 🌺🦄💛😊

Naša srečanja so namenjena negi in podpori vsega materinskega, pogovarjamo se o starševstvu, dojenju, izzivih spolnosti po porodu, skrbi za otroke, nežni komunikaciji izločanja brez plenic, tradiciji materinstva in še in še. SRČNO VABLJENE (tudi vaši partnerji in dojenčki in otroci)!

Prijave pošljite na: aleksandra.brlan.srcna@gmail.com

Za vsa vaša vprašanja sem z veseljem na voljo!
💛 💛 💛 💛 💛

Več o Alison: www.abili.si