UVAJANJE HRANE + BLW – NOVO !!

NOVA delavnica o UVAJANJU HRANE in BLW!! Po zelo uspešni delavnici, kjer nas je bilo preko 40, najavljam novo in dopolnjeno izdajo te izredno praktične in sproščene delavnice, ki navdušuje mame po Sloveniji in izven naših meja, saj me spremljate SRČNE praktično iz vseh področij naše ljube Zemlje, HVALA VAM ZA ZAUPANJE! 💛🥰💛


UVAJANJE HRANE + BLW

SRČNA online delavnica z video predavanji in drugimi uporabnimi vsebinami ter praktičnim delom in podporno skupino

INFO in PRIJAVE:

http://srcna.si/2019/09/09/uvajanje-hrane-blw/

🍒🍒🍒 IZKUŠNJE iz prejšnje delavnice:

“Kar mi je všeč in sem odnesla od tega tečaja: ogromno praktičnih info, bolj sem pozorna na signale otroka in posledično sva bolj usklajeni (s hčerko, o.p.), manj kompliciram kot pri prvem otroku, ker ne kuham za njo posebej, čutim večjo samozavest pri uvajanju, da je vse prav, tudi, če imamo svoje posebnosti, in da ne rabim siliti oz. naj ne silim otroka.”

“Hvala za tvoj sproščeen sistem, kjer ne tehtamo gramov, ampak gledamo na zdravje, hranilno vrednost bolj kot na kalorije. Hvala tudi za opozorila, kaj mormo paziti, ker bi sicer privezala hči v polležeči polozaj, tako pa je raje nagnjena naprej, jaz pa nadzorujem, da ne omahne z glavo v pladenj. Posledično se manj bojim zadušitve itd.”

“Zelo si mi odprla oči Aleksandra, in res nimam časa podrobno tega študirat, tako pa sem prek tvoje delavnice, vseh tvojih objav, dobila dostop do izbranih, preverjenih stvari. Angleži bi rekli, “cherry picking”. Pravi čas, in super rezultati!” 🍒🍒🍒 (mama Š.)


🚀🚀🚀 IZKUŠNJE Z BLW:
“Naš je star 7,5 m in smo začeli jesti po blw par dni pred 6 m. Sem dolgo prej razmišljala kako in kaj in se mi sploh ni mudilo, ker sem zelo neorganiziran človek in sem se ustrašila sistematičnosti uvajanja (po dnevih, gramih, postopoma, kaj ja in kaj ne …). Potem pa sem začela brati knjigo o BLW in mi je vse kliknilo – ja, to ima smisel, to je ful logično in preprosto, zakaj bi štela grame in se igrala aviončke, otrok pa bi pljuval pasirano hrano iz ust, če je uvajanje lahko igra in priložnost za učenje. Potem nama je vse steklo nekako spontano in moj mali jedec že od samega začetka obožuje hrano. V tem času je opazen napredek pri motoričnih sposobnostih, koordinaciji, počasi postaja vedno bolj spreten. In ponosen sam nase.” 🚀🚀🚀 (mama sinka)