PRIPRAVLJENA! NA DOJENJE IN MATERINSTVO

3 mesečni program za bodoče starše in mamice začetnice !! KAJ DOBITE:

ZNANJE O STARŠEVSTVU in DOJENJU, PODORO IN POMOČ
od rojstva do 3. meseca:

  • kako nastaja mleko
  • kaj moram narediti za vzpostavitev dojenja
  • najbolj pomembne spremembe po porodu (dojenje, čišča, spanje, hrana, počutje …)
  • kako si pomagam pri težavah z dojenjem
  • kako povečam količino mleka
  • kako poteka dojenje v prvih treh mesecih (relanost in pričakovanja)
  • razvoj otroka v prvih 3 mesecih (kaj lahko pričakujem)
  • materinstvo, starševstvo, partnerstvo
  • prehrana doječe mame
  • poporodna fizična aktivnost, gibanje

KAJ VAS ČAKA

UČNE URICE V ŽIVO

Tedenska live video javljanja, kjer odgovarjam na vsa vaša vprašanja, videe z odgovori pa si ogledate lahko kadarkoli vam ustreza.

DNEVNA POMOČ IN PODPORA

Dnevno odgovarjam na vsa vaša vprašanja glede dojenja in starševstva, objavljam pomembne članke, koristne video vsebine in povezave, ki vam bodo v pomoč in podporo pri vzpostavljanju dojenja in prvih korakov materinstva. Spremljam vašo zgodbo dojenja in materinstva ter vam pomagam pri reševanju vaših izzivov.

KONTINUIRANA POMOČ IN PODPORA

Prve tri mesece po porodu imenujemo tudi ČETRTO TRIMESEČJE. To je eno najbolj občutljivih obodboj materinstva, saj se mora vse zgraditi na novo, porod in začetni izzivi dojenja pa nas utrudijo. Zato rabimo kontinuirano pomoč in podporo družine in ženske skupnosti. Ta skupina ti bo dala varnost in podporo, skupaj s strokovnjakinjo za dojenje boš lahko takoj razrešila dileme dojenja, da vama bo šlo lepše in lažje.

KAKO SE PRIJAVIM?

Pošlji mejl na: aleksandra.brlan.srcna@gmail.com.

Vprašaj, karkoli dodatnega te zanima. Z veseljem odgovorim in pomagam najti zate najboljši način, kako boš postala mama. Ker mi je mar za materinstvo!

Porod je velik dogodek v življenju ženske, pravtako pa zaznamuje tudi partnerja. Ženska se rodi v mamo, moški pa v očeta. Na porod se precej dobro pripravljamo, pozabljamo pa, da se s porodom vse šele začne. Zato pogosoto vstopimo v starševstvo z napačnimi pričakovanji. V današnji družbi premalo negujemo novorojene mame, ženske pa se prebujamo in združujemo v nove vrste skupnosti, ker rabimo ena drugo in rabimo deliti svoje izkušnje in biti slišane ter sprejete z vsemi spremembami, ki jih prinaša ta nov življenjski korak.

Program PRIPRAVLJENA! NA DOJENJE IN MATERINSTVO vodim Aleksandra Brlan. Ukvarjam se s pomočjo in podporo mamam pri dojenju. Sem ustanoviteljica središča za dojenje SRČNA in fb skupine Dojenje po prvem letu. S področja dojenja sem se izobraževala pri UNICEF-u in DSLD Slovenije. Trenutno zaključujem Izobraževanje iz psihoterapije otrok in mladostnikov na SFU v Ljubljani in začenjam Izobraževanje za diplomo iz družbenih ved in svetovanja pri mednarodni fundaciji ARLT. Skrb za dojenje in materinstvo je vodilo, ki se mu predajam z vsem srcem in znanjem, ki ga tudi stalno nadgrajujem in širim.

CENA za 3 mesece: 65 evrov

BONUSI !!

*** Če se prijaviš skupaj s prijateljico, je cena za vaju skupaj: 120 evrov

Srčno vabljena! <3