DELAVNICA: UVAJANJE HRANE – avgust 2019

Vabim vas, da se mi pridružite na delavnici Uvajanje hrane in dojenje + BLW !!, ki bo potekala online v živo, pravtako pa si boste posnetek lahko pogledale kasneje in seveda sodelovale z vašimi konkretnimi vprašanji ves čas trajanja delavnice, to je celih 10 DNI, juhu !!

👌🍓 KAJ DELAVNICA PONUJA? 👌🍓

* CELOVIT UVID *
v začetke prehranjevanja z namenom opolnomočenja in bolj spročenega ter suverenega uvajanja hrane, ki sledi otrokovim potrebam z odzivanjem in uglaševanjem ter gre po ritmu otroka.

Dandanes je načinov prehranjevanja skoraj toliko, kot je ljudi in včasih se je v poplavi informacij težko odločiti, kakšno hrano otroku ponujati. Z delavnico se boste lahko povsem suvereno odločile, v katero smer želite in hočete iti za dobrobit otroka in vaše družine.

* PREDAVANJE *
predavanje v živo z možnostjo ogleda v vašem razpoložljivem času, kjer izveste VSE O UVAJANJU HRANE:

  • KDAJ ZAČETI: kakšni so otrokovi znaki za pripravljenost na hrano in kako se odzivamo, povezanost vseh razvojnih plasti pri uvajanju hrane (motorika, kognitivni, senzorni, psihosocialni razvoj)
  • S ČIM in KAKO ZAČETI: zelenjava, sadje, kašice, pasirana hrana, BLW, koščki, meso, žita, katera hrana je pomembna za razvoj, položaji za uvajanje hrane; kako je z žitnimi industrijskimi kašicami in kaj vse je lahko namesto tega bolj ustrezna hrana za otroka
  • KAKO SE ORGANIZIRATI: zajtrk, kosilo, malica, večerja; kako je z dojenjem v času uvajanja, ali moram slediti prej začrtanmu urniku itd.
  • Na vašo željo se posvetim tudi uvajanju hrane pri otrocih z ALERGIJAMI.

* DELAVNICA *
Tu nastopite ve, z vašimi vprašanji in konkrentimi izzivi, ki jih prav vse temeljito preučim in odgovorim na vsakega od njih v zaprti fb skupini, kjer v zaupnem krogu dobite vse, kar potrebujete za začetek uvajanja hrane: DOBRE IN KONKRETNE INFORMACIJE, 10 dnevno MOJO PODPORO v obliki odgovorov, dodatnih informacij in usmeritev na bolj sproščeno pot uvajanja hrane.

CENA delavnice: 20 evrov

*Če se prijavita skupaj s prijateljico, je cena za obe 35 evrov.

*Če se vas zbere več kot 5, je cena za skupino 100 evrov.

*Za udeleženke moje delavnice VSE O DOJENJU je cena te delavnice nižja = 17,5 evrov.

Na delavnici dobite vpogled v literaturo in dobre vire, pripravim pa tudi povzetek delavnice za kasnejše branje.

PRIJAVE: aleksandra.brlan.srcna@gmail.com

DATUM RAZPIŠEM NAKNADNO ob prijavi !!